dinsdag 28 oktober 2014

Met componiste Astrid Kruisselbrink, in Gouda Studio"s

1 opmerking:

 1. Beste Wim Hofman, ik wilde u onderstaand bericht per mail sturen, maar helaas heb ik geen correct Email adres van u, vandaar deze poging u te berichten:

  Geachte heer Hofman,

  Allereerst wil ik u hierbij complimenteren voor de prachtige Goedaert poster, die u enkele jaren geleden gemaakt heeft.

  We delen een gemeenschappelijke interesse voor deze kunstenaar/entomoloog.

  Bijna 20 jaar geleden vond ik een boekje van Goedaert, waarna ik me intensief in zijn leven en werk ben gaan verdiepen. Ik ben van mening dat Goedaert veel meer aandacht en erkenning verdient, dan hij over het algemeen krijgt. Bij "800 jaar Middelburg" heb ik als idee de herdenking van het 400 ste geboortejaar van Goedaert ingezonden. 19 november a.s. houd ik op verzoek van de Heemkundige Kring Walcheren een Goedaert presentatie in de Zeeuwse Bibliotheek.

  Wellicht heeft u tijd om 19 november aanwezig te zijn. Ik zal dan o.a. ook enkele van de mogelijkheden aangeven, die er zijn deze uiterst bijzondere Middelburger te herdenken. Zie voor meer informatie:

  http://www.800jaarmiddelburg.nl/inzendingen/item:johannes-goedaert-1617-2017.htm

  http://www.hkwalcheren.nl/Activiteiten/

  Ik hoop dat u de Goedaert inzending wilt ondersteunen en u 19 november a.s. te mogen ontmoeten bij de presentatie.


  met vriendelijke groet,

  Kees Beaart
  Opperduit 362
  2941AR Lekkerkerk

  tel. 06 39666520

  BeantwoordenVerwijderen