donderdag 10 oktober 2013

Kwee

 

5 opmerkingen:

 1. Hi Wim,
  ik heb een keer Kwee jam met Gember gemaakt, heel ekker, ik gebruik MARMELLO hier voor, dan kan je de hoeveelhijd suiker zelf bepalen.
  Ik heb je foto gezien als je de Max Velthuijsprijs ontving.
  Ik ben momenteel bezig een kinderboek te schilderen, hoe groot maak je de schilderijen normaliter? Als ze te groot zijn gaat mischien te veel detail verloren. Wat kan je mij als goed formaat aanbeveelen? Ik zal heel dankbaar zijn als je mij kunt aantwoord geeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik bedoelde, als de origineele schilderijen verkleint worden voor de druk van het boek, gaat mischien te veel detail verloren, als de originele schilderij of tekening te groot is!
  hartelijk groet
  Marleen (B.A.Schilderesse)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ëen op één gaat goed, maar iets mag ook wel eens zo groot zijn. Tegenwoordig kan men heel goed fotograferen en scannen. Succes.
  Van de kweeën maak ik misschien gelei., groet, W.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja, ik foto en scan ook, maar het meeste plezier heb ik als ik het kan gewoon schilderen. Omdat mijn scanner alen a4 is moet ik fotos maken van de groteren afbeeldingen en ze dan verkleinen. Maar dat een op een goed gaat is nieuw voor mij, ik dacht het moet ten minst 2x zo groot zijn, en word dan verkleint, niet?
  Lekker Kweeën gelei. Het word hedendaags ook handcrème van Kweepeer gemaakt, ik dacht van WELEDA.
  groetjes
  Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Trouwens ik vind de gedichten vol stemming, bezonnen en beschouwend.
  Thank's for sharing.
  De groeten
  Marleen

  BeantwoordenVerwijderen