dinsdag 2 februari 2010

Carte Blanche De Balie Amsterdam

 
http://www.debalie.nl/artikel.jsp;jsessionid=DC25000F6A4A4E889EFF34326D62E44F?articleid=332269

2 opmerkingen:

  1. Hallo meneer Hofman,

    Via deze prettige omweg wilde ik u vragen of u misschien nog zogenaamde tips voor me heeft hoe ik jeugdliteratuur zou kunnen vertalen (naar of vanuit het Engels). Ik heb een paar opdrachten gedaan voor De Arbeiderspers en één voor Cossee (non-fictie, overigens) en ben naarstig op zoek naar een nieuwe, het liefst op het gebied van jeugdliteratuur. Elk advies dat u me zou kunnen geven stel ik erg op prijs.

    Vriendelijke groet Eline Haks (dochter van Marijke Haks, een naam die u misschien nog iets zegt)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, Wim!

    BeantwoordenVerwijderen